Nieuwe CEO voor Beaulieu International Group

BIG_CEO

Nadat Beaulieu International Group (B.I.G.) eerder dit jaar al een generatiewissel in haar Raad van Bestuur aankondigde, meldt de Raad van Bestuur van B.I.G. vandaag de aanstelling van Pol Deturck als CEO die de fakkel van Stephan Colle overneemt.

Met Pol Deturck (58 jaar) zet B.I.G een ervaren leider en people manager aan het roer. Van 2015 tot en met 2020 was Pol Deturck CEO van de Fibrant Group. Daarvoor was hij negen jaar actief bij de Tessenderlo Group, eerst als Business Group Director Chemicals en later als Executive Vice-President Chemicals & Organic Specialties. Op zijn CV prijken tevens senior managementposities bij Vandemoortele en Univeg. 

Met het aantreden van Pol Deturck kiest B.I.G. voor een strategische invulling van de topfunctie. In 2020 tekende B.I.G. een duurzaam groeibeleid uit met een blijvende focus op de klanten, innovatie en verdere expansie. Ondanks de moeilijke Covid-omstandigheden, bleek 2020 een uitstekend jaar voor B.I.G. Met de steun van haar Raad van Bestuur en de ruime ervaring van de nieuwe CEO, is B.I.G. klaar om haar ambitieuze groeiplannen waar te maken. 

Eind maart start de transitieperiode die geleid wordt door Stephan Colle als bestuurder en aandeelhouder van B.I.G. Ludo Ruysen blijft actief in het Management Committee van B.I.G. waar Pol Deturck de leiding zal overnemen. 

B.I.G. wenst Stephan Colle uitdrukkelijk te bedanken voor zijn inzet en loyaliteit; Stephan blijft uiteraard actief als bestuurder en aandeelhouder binnen Beaulieu International Group. 


Categorie:
General

Gepubliceerd op:
12/03/2021