VN-Klimaatconferentie 2019 kiest voor recyclebaar Rewind-tapijt van Beaulieu International Group

wa0020_680px

WAREGEM, 2 DECEMBER – Vandaag start de Klimaatconferentie (COP25) van de Verenigde Naties (VN) in Madrid. Omdat de VN zelf het goede voorbeeld willen geven, zetten ze voor het evenement in op duurzame oplossingen. Daarom kozen ze het latexvrije Rewind-evenemententapijt van Beaulieu International Group (B.I.G.), dat 100% recyclebaar is. B.I.G. lanceerde Rewind in september. 

De COP25 van de Verenigde Naties duurt van 2 tot 13 december. Voor die gelegenheid bekleden de VN de expohallen van IFEMA - Feria de Madrid met 100.000m² Rewind-tapijt. 

“Rewind onderscheidt zich van andere evenementtapijten omdat het niet alleen latexvrij is, maar tijdens de productie geen water verbruikt, 83% minder gas verbruikt en 35% minder CO2 uitstoot,” zegt Anthony Vanden Berghe, Sales & Marketing Director Tradeshow & Event bij B.I.G. Omdat het tapijt volledig latexvrij is, is het ook volledig recyclebaar tot een zuiver, hoogwaardig mono-recyclaat. 

“B.I.G. is een bedrijf dat zijn ecologische verantwoordelijkheden ernstig neemt en investeert in de circulaire economie,” voegt Anthony nog toe. Rewind creëert alvast een goede basis voor een succesvolle klimaattop. 

www.rewindcarpet.com


Categorie:
Flooring Solutions

Gepubliceerd op:
02/12/2019