James Neuling, nieuwe Vice President Flooring

James_Neuling_680px

We zijn verheugd om jullie te kunnen meedelen dat James Neuling werd aangetrokken als Vice President Flooring. 

We verwelkomen James binnen onze groep vanaf 16 oktober 2017. James is een Australiër met een pak algemene en internationale managementervaring. Deze ervaring zal van cruciaal belang zijn om verder de richting in te gaan die werd uitgetekend door onze Raad van Bestuur, met name om meer nadruk te leggen op de specifieke noden en behoeften van onze verschillende Business Units. In zijn rol als Vice President van de Business Unit Flooring Solutions zal James de eindverantwoordelijkheid dragen over alle Flooring divisies en de General Managers van deze respectievelijke divisies zullen dan ook rechtstreeks aan hem rapporteren.

James begon zijn carrière in eerder commerciële functies bij Zumtobel en GE Plastics. Doorheen de jaren heeft hij een uitgebreide ervaring opgebouwd in internationale General Management functies bij Rio Tinto Alcan International Network, Mondi Group en Scapa Group. De voorbije jaren was hij als adviseur onder meer actief in transformatieprojecten, interimdiensten en commercial excellence opdrachten.


Categorie:
General

Gepubliceerd op:
11/10/2017